Blogi 2016-2019

TAITEIDEN JUHLA 23.8.2019


Olimme mukana Nilsiän Taiteiden juhlassa pe 23.8-19. Paikkana Nilsiän alakoulun piha, josta löytyi monenlaista tekemistä. Ohjelmassa oli tarjolla m m. lelukoira Match show, koirien uutuuslaji, poniajelua, kepparirata, ongintaa, polkuautoja, askartelua, nopeuspeli ja taikuriesityksiä. Paikalle saapui myös ambulanssi tutustumista varten.

Olimme järjestäneet myös kirjastolle ohjelmaa nukketeatterin ja nukkepajan merkeissä.

Vaikka sade hieman ripsauttelikin, oli kävijöitä runsas määrä.


Kiitos yhteistyökumppaneillemme upeista pajoista, pisteistä ja esityksistä! --> -->

- Nilsiän Kivat Kirsut ry
- Kuopion Ravinuoret 
- Super Corner Tahko
- Nilsiän alueseurakunta 
- Kulttuurikeskus Vekkula
- Pohjois-Savon ensihoitopalvelu PS322
- Taikurikurssilaiset sekä nuorisotyönohjaaja Kaija Hartikainen
- Onni Orava


Suuret kiitokset myös kaikille vapaaehtoistyöntekijöille ja heidän taustajoukoilleen!

SIRKUSKOULU 04/2019


Yhdistyksemme järjesti paljon toivotun sirkuskoulun yhteistyössä Rautavaaran nuorisosirkuksen kanssa.

Huhtikuussa järjestettyä sirkuskoulua oli lapsille kahtena eri viikonloppuna eri ikäryhmille.

Osallistujia oli runsas joukko tekemässä ja oppimassa sirkustemppuja sekä akrobatiaa.

Myös ilmapallojen muotoilemista ja taikatemppuja saimme kokea ja myös tehdä itsekin!

Tarjotun välipalan lomassa oli mukava jutustella ja kerrata temppujen tekoa.


Sydämellinen kiitos:

Rautavaaran nuorisosirkus ry

Nilsiän Pitäjäraati

Kuopion kaupungin nuorisopalvelut/Kaija Hartikainen

 

KARI "KK" KORHOSEN luennot sekä toimintailtapäivä 30.1.2019 


Keskiviikkona 30.1-19 Nilsiän nuorisotilassa vieraili Kari "Kuolemankauppias" Korhonen kertomassa tarinaansa rankasta päihteiden täytteisestä elämästä ja siitä selviytymisestä. Päivällä luento pidettiin Nilsiän yhtenäiskoulun 7-9lk oppilaille ja illalla tilaisuus oli kaikille avoin.

Tarkoitus oli luoda toimintapäivä, johon liittyisi koulun toiveiden mukaisesti niin päihteet kuin somekiusaaminen. Tilaisuudet olivat jatkumoa syksyllä 2017 alkaneelle kiusaamista ehkäisevälle kampanjoinnille.


Päivällä yhtenäiskoulun alakoululla oli MLL:n järjestämä kiusaamista ehkäisevä toimintarata 5-6lk oppilaille. Toimintaradalla käsiteltiin yhdessä somea, siellä tapahtuvaa kiusaamista ja sitä kuinka siihen voi puuttua eri keinoin. Siellä oli myös vuorovaikutusta draaman keinoin ja käytiin läpi tunteita mitä kiusaaminen aiheuttaa. Oppilaat kuulivat niin kiusaajan kuin kiusatuksi tulleen tarinan. Tuo toimintarata oli tehty yhteistyössä Kuopion kaupungin Kiitos kaveruudelle - työryhmän kanssa. Paikanpäällä oli Elina Hartikainen MLL:n Järvi-Suomen piirin Selviydytään kiusaamisesta -projektista, Anni Marin Kuopion kaupungin draamakasvattaja sekä Katja Maksimainen Kuopion hyvinvointikoordinaattori sekä hänen harjoittelijansa Heidi.


Sydämellinen Kiitos Kari KK Korhonen vierailustasi!


Kiitos myös Nilsiän yhtenäiskoulun rehtori Mia Hämäläinen, nuoriso-ohjaaja Kaija Hartikainen, Nilsiän yhtenäiskoulun ylä-asteen 7lk oppilaat kahvion pitämisestä, MLL piirin väki ja Kuopion kaupunki/Anni Marin & Katja Maksimainen + Heidi.
Kiitos myös kaikille vapaaehtoisille, sponsoreille, niin yrityksille että yhdistyksille joiden avustuksella saatiin syksyn 2017 tapahtuma että tämä järjestettyä.

Erityiskiitos Ruotsalainen Oy - Sirkku & Jarmo Ruotsalainen. 

HIPPOTAPAHTUMA 26.1.2019


Perinteeksi muodostunut Hippo tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Pohjois-Savon OP:n sekä Kuopion kaupungin kanssa. Hippotapahtuma on osa Kuopion Pakkaspäiviä.


Tapahtuma järjestettiin Nilsiän satamassa. Kovasta pakkassäästä huolimatta oli väkeä mukana runsaasti. Hippoa käytiin halaamassa, mäkeä laskettiin ja hiihtolatukin oli kovassa käytössä. OP:n tarjoama mehu lämmitti mukavasti niin pieniä kuin isojakin ulkoilijoita. Buffetistamme grillattu makkara maistui myös ulkoilijoille.


Saimme nauttia Kuopion konservatorion tanssiryhmien hienoista tanssiesityksistä opettaja Emilia Savolaisen johdolla. Musiikista että äänentoistosta vastasi ELMU ry  ja Järvi-Kuopion srk:n suunnitelemilla pisteillä riitti kävijöitä.

Kaikki osallistujat palkittiin OP:n jakamin palkinnoin sekä yhdistyksemme tarralaatikosta sai jokainen mukaansa mieleisensä tarran.


Kiitos kaikille osallistujille ja vapaaehtoisille! 

Kiitos myös Artomarket, Pohjois-Savon OP, Kuopion kaupunki/Tiina Taskinen-Viinikainen, ELMU ry, Järvi-Kuopion seurakunta sekä Kuopion konservatorion tanssijat sekä opettaja Emilia Savolainen.

Erityiskiitos Nilsiän UA grillin lainaamisesta!

 

JOULUPUUKERÄYS 12/2018


Osallistuimme yhdistyksenä tänäkin vuonna Joulupuu-keräykseen Nilsiän K-Supermarket Artomarketissa. 

Kannustamme kaikkia yhdistyksiä, yrityksiä ja ykistyishenkilöitä myöskin osallistumaan Joulupuukeräykseen! Näin saamme iloa useamman vähävaraisemmankin lapsiperheen jouluun!

ARVONTA KAIKKIEN MAKSAVIEN JÄSENTEN KESKEN


Lahjakortin arvonta on nyt suoritettu! Paljon onnea jäsenemme Jenni Oinonen, voitit 100e lahjakortin Ravintola Rehtiin. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti

 

LAPSEN OIKEUKSIEN PÄIVÄN ARVONTA 20.11.2018


Järjestimme Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi arvonnan yhdistyksemme Facebook-sivuilla. Arvoimme 2 kpl kolme paria sisältävää villasukka pakettia.  Villasukat meille lahjoitti Pajulahden Martat! Kiitos heille! <3 

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja tuotteet toimitettu perille. 

Onnea voittajille!

 

TAITEIDEN YÖ 24.8.2018


Olimme perinteisesti mukana Nilsiän Taiteiden yössä pe 24.8-18. Paikkana Nilsiän alakoulun piha, josta löytyi monenmoista juttua onginnan, saippuakuplien teon sekä wanhanajan karkkipuodin lisäksi! :-) 
Kävijöitä oli ennätysmäärä, reilusti yli 300 hlöä!

Nuorisolle tarjosimme Stand Up - komiikkaa nuorisotiloissa yhteistyössä Nike ry:n kanssa.

Suuri sydämellinen Kiitos yhteistyökumppaneillemme upeista pajoista, pisteistä ja esityksistä -->

- Nilsiän Kivat Kirsut ry 
- Lapinlahden Pyöris 
- Rautavaaran sirkus
- Super Corner Tahko
- Kuopion kansalaisopiston Nilsiän toimipiste 
- Nilsiän alueseurakunta 
- Leena Taskinen & Pelimannit
- Lapsi- ja perhetyön- opiskelija Tatjana Olifirenko- 
Riekkinen
- Nuorisotyönohjaajat Kaija Hartikainen ja Taru Kovero
- Nike ry

Kiitos myös "stand-uppari" Sampsa Simpaselle mukaansa tempaisevasta ja nauruhermoja kutkuttavasta esityksestä! 

 

KIVAT KIRSUT MACH SHOW 1.5.2018

Kiitos Kivoille Kirsuille kun pääsimme taas pitämään buffettia tapahtumaanne Mantun pihaan. Kylmästä ja tuulisesta vappusäästä huolimatta paikalla oli runsaasti osanottajia ja tunnelma oli mitä mahtavin.

 

KIRPPARITAPAHTUMA 7.4.2018

Kirpparitapahtuma 7.4-18.

Vietimme mukavan kirpparipäivän Nilsiän nuorisotilassa. Kirpparipöytiä pitäneitä myyjiä oli  runsaasti paikalla ja tavaraa löytyi laidasta laitaan.
Lapset pääsivät koittamaan kala-onneaan ongintapisteellä. Nälkäisille tarjosi buffettimme monenmoista herkkua. Päivä alkoikin pullantuoksuisena sillä tarjolla oli vastapaistettua pullaa. Nam!
Arvat myytiin yllätysajassa loppuun ja jäsenhankintakampanjointi kiinnosti monia kuten myös yleisesti koko MLL yhdistystoiminta. Siitä olemme todella iloisia!

Oheisohjelmasta vastasivat ihanaiset karvakuonot omistajineen Nilsiän Kivat Kirsu - yhdistyksestä, joilla oli ulkona rata ja esittely toiminnastaan. Nilsiän apteekki puolestaan kertoi aurinkovoiteista sekä vastasi asiakkaiden kysymyksiin m.m parhaasta suojauksesta aurinkoa varten. Kinahmin Kiipijät olivat luoneet aidon leiritunnelman telttoineen ja leirinuotioineen ja tiedottivat samalla omasta toiminnastaan.

Yhdistyksemme kiittää Kinahmin Kiipijöitä, Nilsiän apteekkia, Nilsiän Kivat Kirsut väkeä sekä nuoriso-ohjaaja Kaija Hartikaista yhteistyöstä! 

Kiitämme myös lämpimästi arpajaispalkintoja lahjoittaneita tahoja -->

Artomarket
Berner
Delipap
Hesburger
Hätälä Oy
Kahvila ravintola Wanha posti
Karto
Kustannusosakeyhtiö Otava
Liepuska
Lookki
Nilsiän Autohuolto ky
Nosh
Oriflame Oy
Paletti
Pizzeria Onni
Satukustannus
Sinikka Kervinen, Me&I
Snellmanin Kokkikartano Oy
Suomen Sokeri Oy
SuperCorner Tahko

 

HIPPOTAPAHTUMA 27.1.2018


Järjestimme yhteistyössä Pohjois-Savon OP:n sekä Kuopion kaupungin kanssa perinteeksi muodostuneen Hippotapahtuman osana Kuopion Pakkaspäiviä.

Tapahtuma järjestettiin Nilsiän satamassa. Sää oli lempeä ja väkeä oli mukana runsain joukoin. Hippoa käytiin halaamassa, mäkeä laskettiin ja hiihtolatukin oli kovassa käytössä. OP:n tarjoama mehu lämmitti mukavasti ulkoilun lomassa. Buffetistamme grillattu makkara maistui myös ulkoilijoille. 

Musiikista saimme nauttia ELMU ry:n järjestämänä ja Järvi-Kuopion srk:n suunnitelemalla elämänpolulla riitti kävijöitä.

Kaikki osallistujat palkittiin OP:n jakamin mitalein, joita jaettiinkin yli 100 kpl. Jokainen sai mukaansa myös yhdistyksemme jakamat liukurit.

Kiitos kaikille osallistujille ja vapaaehtoisille! 

Kiitos myös Artomarket, SPR Nilsiä,  Pohjois-Savon OP, Kuopion kaupunki/Tiina Taskinen-Viinikainen, ELMU ry, Järvi-Kuopion seurakunta sekä Unilever. ❤

 

JOULUPUUKERÄYS 12/2017


Yhdistyksemme osallistui Joulupuu-keräykseen Nilsiän K-Supermarket Artomarketissa. Lahjoitimme keräykseen kaksi lahjaa. Keräys on tältä vuodelta jo ohi, mutta kannustammekin kaikkia yhdistyksiä, yrityksiä ja ykistyishenkilöitä osallistumaan ensi vuoden Joulupuukeräykseen! Näin saamme iloa useamman vähävaraisemmankin lapsiperheen jouluun!

LASTEN JOULULAUANTAI 9.12.2017


Vietimme perinteistä lasten joululauantai tapahtumaa 9.12-17 Nilsiän ylä-asteen nuorisotiloissa.

Tapahtumaan saapunut väki sai nauttia huikeista Rautavaaran sirkuksen esityksistä ja kaikki halukkaat saivat muistoksi sirkulaisten tekemät ilmapallokoirat.

Ulkona odotti tapahtumaväkeä  pororekiajelu ja porot saivatkin paljon ihailuja ja silityksiä osakseen. ❤

Lisäksi ohjemassa oli piparkakkujen koristelua  ja askartelua.
Tonttumuorin puodista saivat kaikki lapset joulupussin. ?

Sydämellinen kiitos sponsoreillemme K-Supermarket Artomarket sekä S-Market Nilsiä.

Kiitämme myös lämpimästi yhteistyöstä seuraavia: 
Rautavaaran sirkus, Päivi ja Pertti Huovinen, Kaija Hartikainen, Julia Hämäläinen sekä Jimi Spice.

Tapahtuma järjestettiin NIVEA - stipendin turvin.

 

LASTEN OIKEUKSIEN PÄIVÄN ARVONTA 20.11.2017


Järjestimme Lasten oikeuksien päivän kunniaksi kirja-arvonnan yhdistyksemme facebook-sivuilla. Arvoimme 2 kpl Soiva tuutulaulukirjaa. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja heídän nimensö on julkaistu Facebook sivuillamme. Onnea voittajille!

 

HARRY-MESSUT 7.10.2017


Yhdistykemme oli mukana Harry - harraste ja yhdistysmessuilla 7.10-17 Nilsiän liikuntalolla. Kävijöitä paikanpäällä oli mukavasti kehnosta säästä huolimatta. Jäsenhankinta kilpailussa 3 uutta jäsentä voitti tuotekassi palkinnon. Tuotekassit on toimitettu voittajille.

 

LAHJOITUS NILSIÄN AMBULANSSIIN SYKSYLLÄ 2017


Yhdistyksemme lahjoitti pieniä nalleja ja sorminukkeja Nilsiän ambulanssiin, EPS 322:lle.   
Pieni potilas saa muistoksi ambulanssikyydistä pienen nalleystävän tai sorminuken. Nallet ovatkin kuvista päätellen ehtineet tutkailemaan ambulanssin lattiasta kattoon  .

 

DUUDSONIT KÄVIVÄT 1.9.2017 VIERAILULLA..

MLL:n Nilsiän paikallisyhdistys järjesti syyskuun alussa kaikille Nilsiän 1-9-luokkalaisille sekä lukiolaisille kiusaamista ehkäisevän tapahtuman Suomi 100v juhlan kunniaksi. Ajatuksena on, että lapset ja nuoret saisivat käydä koulua ilman kiusaamista seuraavatkin 100 vuotta täällä Nilsiässä.

Tapahtuma järjestettiin koulupäivän aikana, yhteistyössä Nilsiän koulujen kanssa. Paikalla oli yli 700 koululaista kuulemassa HP:n ja Jarpin kertomaa Duudsonien tarinaa. Päivän päätteeksi jokainen luokka sai muistoksi signeeratun julisteen luokkaansa sekä yhteisvalokuvan. Lisäksi jokainen oppilas sai herkkuja luokassa nautittavaksi.


Tapahtuma järjestämisen mahdollisti suurenmoiset sponsorit sekä yhteistyö Nilsiän koulujen kanssa!

*************************************

Arvoisille sponsoreillemme, Sydämellinen Kiitos;

Autokorjaamo Vartiainen
Artomarket/Ruotsalainen Oy
Funlus Oy
Grindstone Group Oy
Ikikivi Oy
Kauneushoitola Marja-Leena
Kinahmin Kiipijät
Kotikampaamo Sanna Miettinen
KPY
Kuopion kaupunki
LC - Nilsiä
LVI - Tahko
Linja-autoliike E. Ahonen Ky
LähiTapiola
Matka-Mainio
MTK - Nilsiä
Mökinmäen talli
Nilsiän Apassit ry
Nilsiän harrastajateatteri ry
Nilsiän Kivat Kirsut
Nilsiän Martat ry
Nilsiän naisvoimistelijat
Nilsiän Sydänyhdistys ry
Nilsiän Tähtihammas
Nilsiän yrittäjät ry
Olvi-Säätiö
Palonurmen kyläkauppa
Palonurmen vanhempaintoimikunta
Ravintola Rehti
SPR - Nilsiän osasto
Syvärin konehuolto
Syvärin kuva
Tmi Hevos-Essi
T:mi Mikko Turunen
Tahko Farmi
Tahkon Kamppailu club ry

 

TAITEIDEN YÖ 25.8.2017


Yhdistyksemme oli perinteisesti mukana Nilsiän Taiteiden yössä. Pisteemme sijaitsi NIlsiän alakoulun pihassa, josta löytyi keppihevosrata, ongintaa ja vanhan ajan karkkipuoti. Alakoulun pihassa oli myös NIlsiän Kivat Kirsut ry, Lapinlahden Pyöris, Nilsiän niasvoimitselijat sekä seurakúnta järjestämässä toimintaa lapsille.

 

LELULAHJOITUS NEUVOLALLE 16.8.2017


Nilsiän neuvola muutti uusiin tiloihin uudelle terveysasemalle. Muuton yhteydessä neuvola joutui luopumaan lähes kaikista leluista.


Paikallisyhdistyksemme päätti laittaa viimeisimmän neuvolan kirpputorinurkkauksen tuoton hyvään tarkoitukseen ja lahjoitimme Nilsiän neuvolalle uusia leluja. Iso kiitos Artomarketille hyvästä tarjouksesta leluja ostettaessa!

 

NILSIÄN HERÄTTÄJÄJUHLAT, KOKO PERHEEN MINIFESTARIT 8.7.2017


Yhdistyksemme oli mukana herättäjäjuhlien koko perheen minifestareilla lauantaina 8.7.2017. Festareilla pidimme keppihevosrataa, jonne saapuikin paljon innokkaita ratsastajia.


Festarit olivat Nilsiän satamassa ja sää suosi osallistujia. Tapahtumassa oli eri toimijoiden lapsille suunnattuja pisteitä sekä musiikkia. 

 

LAPSET JA AURINKO -TAPAHTUMA 8.6.2017


Olimme mukana Nilsiän apteekin järjestämässä lapset ja aurinko -tapahtumassa Nilsiän virastotalolla. Apteekin puolesta tapahtumassa oli ajankohtainen luento auringon hyödyistä ja haitoista ja haitoilta suojautumiselta. Erityisesti lasten aurinkosuojaukseen kannattaa panostaa, omaakaan suojausta unohtamatta. Nykyisin löytyy paljon erilaisia aurinkovoiteita, jotka sopivat myös pienille lapsille.


Tapahtumassa sai myös testata erilaisia aurinkovoiteita. Kotiin lähti mukaan tuotenäytteitä pienten lasten aurinkovoiteista sekä lasten hammastahnoista. Apteekki oli järjestänyt myös arpajaiset mahtavine tuotepalkintoineen.


Meidän yhdistyksellämme tapahtumassa oli askartelupiste sekä leikkipaikka lapsille.

 

KIVOJEN KIRSUJEN MATCH SHOW 25.5.2017


Helatorstaina päästiin ihastelemaan Kivojen Kirsujen Match showta Nilsiän Hankkijan pihassa.

Paikallisyhdistyksemme oli paikalla pitämässä buffettia. Väkeä oli mukavasti ja koiriakin oli kehässä päivän aikana 40 hienoa yksilöä. Myös sää suosi koiraharrastajia.

Kiitos yhteistyöstä Nilsiän Kivat Kirsut ry.

 

NILSIÄN VAPPUTORI 1.5.2017


Paikallisyhdistyksemme oli Nilsiän vapputorilla Lapset ensin    -keräyksen merkeissä. Keräyksen tuotto käytetään yhdistyksen paikalliseen toimintaan.

Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille!

 

<!-- $(function() { d4initColorbox(137998, 1300, 800); }); //-->


HIPPOTAPAHTUMA LA 28.1.2017 

Yhdistyksemme järjesti yhteistyössä Pohjois-Savon OP:n kanssa jo perinteeksi muodostuneen Hippo tapahtuman. Tapahtuma oli tänä vuonna osa Kuopion Pakkasviikkoa. Tapahtuma järjestettiin Nilsiän satamassa. 
Sää oli mitä mainioin ja aurinkokin helli Hippolaisia koko päivän. 
Lapset hiihtivät ja laskivat mäkeä. Itse Hippokin oli mäenlaskusta niin innoissan ja tuli mäkeä alas hurjaa vauhtia. 
Mukaansa tempaisevalla tahdilla tanssittivat Nilsiän seniriotanssijat niin pieniä kuin isojakin Hippoilijoita. Musiikista saimme nauttia ELMU ry:n järjetämänä. Järvi-Suomen srk järjesti omana pisteenä helmipolun. Jokaisen osallistujan oli mahdollista kerätä helmipolun eri pisteissä omaan nauhaansa erilaisia helmiä. 

Osallistujia määrä oli runsas n. 150 hlöä vapaaehtoistyöntekijöineen. 
Osuuspankki jakoi mitalin kaikille osallistujille ja näitä jaettiinkin huikeat 84 kappaletta. Lisäksi osallistujat saivat yhdistyksemme jakamat liukurit. 
Buffetistamme löytyi monenlaista herkkua. Kauppaansa tekivät erityisesti lämmin grillimakkara ja Osuuspankin tarjoama mehu. 

Kiitos kaikille osallistujille, vapaaehtoisille sekä myös ArtoMarket ja Unilever. 

ERITYISKIITOS TEILLE --> 

Pohjois-Savon OP 
Kuopion Kaupunki / Tiina Taskinen-Viinikainen 
Nilsiän senioritanssijat 
ELMU ry 
Järvi-Suomen seurakunta 
Nilsiän UA
 
PRONSSINEN ANSIOMERKKI ELISA HÄMÄLÄISELLE 

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on myöntänyt pronssisen ansiomerkin Elisa Hämäläiselle. Elisa on toiminut kiitettävästi ja ansiokkaasti MLL:n Nilsiän paikallisyhdistyksen hallituksessa 7 vuoden ajan. Hän on esimerkillään tuonut esille MLL:n arvoja ja periaatteita. Hän on ollut mukana aktiivisena vapaaehtoisena luomassa erilaisia toimintoja ja tapahtumia  nilsiäläisten lapsiperheiden- ja nuorten hyväksi. 

MLL:n pronssinen ansiomerkki myönnetään vapaaehtois- tai luottamushenkilölle tunnustuksena pitkäaikaisesta, vähintään 5 vuotta kestäneestä työstä liiton, sen piirijärjestöjen ja/tai paikallisyhdistysten tai näiden hallinnoimien yhteisöjen hyväksi. 
 

LASTEN JOULULAUANTAI 10.12.2016

Perinteeksi muodostunut, jo useamman vuoden järjestetty lasten joululauantai tapahtuma järjestettiin la 10.12.16. Tapahtumapaikkana nyt ensimmäistä kertaa Nilsiän yläasteen nuorisotila. Leena Taskinen laulatti ja leikitti niin lapsia kuin aikuisia perinteisillä laululeikeillä. Turo Lyytinen Nilsiän 4H:sta askarteli lasten kanssa joulukortteja. Yhdistyksen väki tuunaili piparkakkuja tapahtumaväen kanssa sekä innokkaimmat saivat vielä toivomansa kasvomaalauksen. Päivän kohokohta oli joulupukin vierailu, tottakai! Kaikki vierailijat olivat olleet niin kilttinä joten joulupukilla oli tuomisia jokaiselle.

Suurkiitos yhteistyöstä ja mukavaa joulunodotusta kaikille tapahtuman organisointiin ja lahjoituksia tehneille tahoille toivoo Nilsiän MLL:n väki.


KIITOS!

Artomarket/Ruotsalainen Oy

S-Market Nilsiä

Kuopion kaupunki/nuorisotyöohjaaja Kaija Hartikainen

Nilsiän 4h/Turo Lyytinen

Leena Taskinen & Oskari Toivanen

 
KIVA KIRSUPÄIVÄ 7.5.2016

Olimme mukana järjestämässä Nilsiän Kivojen Kirsujen kanssa Kiva Kirsupäivä tapahtuman. Keväinen lauantaipäivä päivä keräsi yhteen sankoin joukoin niin aikuisia, lapsia ja varsinkin kirsukkaita!

Aurinko paistoi jokaiselta terältään ja tuuli henkäili mukavasti, joten liian kuuma ei onneksi ehtinyt tulla. Ohjelmassa oli Match shown lisäksi mm. koirien esittämä satunäytelmä.

MLL vastasi tapahtumaväen buffetista. Paistoimme yli 100 makkaraa! Mukanamme oli myös tuttuun tapaan pomppulinna. Kaikki halukkaat saivat kasvomaalauspisteessämme itselleen teeman mukaiset kirsut.

Suurkiitos yhteistyöstä Nilsiän Kivat Kirsut ja erityiskiitos Nilsiän UA:lle grillin lainaamisesta!